Pravne Vesti
Mitar Radeka
Mitar Radeka
Apr 10, 2024
-
3
minuta

Početak rada prvog digitalnog pravnog servisa u Srbiji - "Advokati na dlanu"

Podeli sa prijateljima!
https://www.advokatinadlanu.rs/pravne-vesti/prvi-digitalni-pravni-servis-u-srbiji
Sadržaj:

Građani Srbije, kao i svi oni koji iz bilo kog razloga imaju potrebu za pravnim savetima povezanim sa srpskim zakonodavstvom, od 29. aprila imaju priliku da iskoriste prednosti prvog digitalnog pravnog servisa u zemlji, pod nazivom "Advokati na dlanu". 

Ova inovativna platforma osmišljena je s ciljem da građanima omogući brz i jednostavan pristup pravnoj pomoći, bez potrebe za zakazivanjem sastanaka i fizičkim odlascima kod advokata.

U svakom trenutku, bilo gde, uz samo nekoliko klikova, korisnici mogu dobiti odgovore na svoja pravna pitanja, savet ili detaljnu procenu stručnjaka o svojim pravnim dilemama. 

"Advokati na dlanu" nudi rešenja za raznovrsne pravne situacije - bilo da je u pitanju potrebna dokumentacija, pokretanje pravnih postupaka, razumevanje ličnih prava, ili ocena izgleda za uspeh potencijalnih tužbi.

Ovaj servis predstavlja korak napred u pristupu pravnoj pomoći jer nudi fleksibilnost i dostupnost u skladu sa modernim načinom života. Građani više ne moraju da brinu o uklapanju sastanaka sa advokatima u svoje već zauzete rasporede. Sa "Advokatima na dlanu", stručni pravni saveti su dostupni 24/7 što garantuje da nikada niste sami kada se suočite sa pravnim izazovima.

Kako funkcioniše platforma “Advokati na dlanu”?

Platforma advokati na dlanu funkcioniše u potpunosti elektronski. Svi oni koji su zainteresovani za usluge online pravnog servisa treba samo da naprave nalog i da putem digitalne platforme zatraže pravni savet.

Korisnici platforme mogu da objasne sve detalje njihovog pravnog problema i zatraže razjašnjenje svega onog što im nije u potpunosti jasno vezano za njihov slučaj.

Nakon što korisnik pošalje pitanje, tim pravnih eksperata detaljno analizira postavljeno pitanje i razmatra Srpske zakone kao i dosadašnju sudsku praksu kako bi sastavili detaljan odgovor koji uključuje pojašnjenje svih nejasnoća kao i predlog korisniku kako da svoj problem reši.

Pored usluge odgovora na pravna pitanja, korisnici platforme “Advokati na dlanu” imaće priliku da aktiviraju i uslugu sastavljanja pravnih akata. To znači da će pored teorisjkog objašnjenja moći da započnu i sa konkretnim akcijama i zatraže da im eksperti sastave različite pravno valjane vrste ugovora, tužbi, reklamacija, podnesaka i zahteva.

Kako se naplaćuju usluge?

Kao i sve ostalo, i naplaćivanje usluga platforme “Advokati na dlanu” odvija se potpuno elektronski. Usluge se naplaćuju u tokenima, pravno pitanje je 1 token, dok je sastavljanje pravnog akta 2 tokena, pri čemu se jedan token kupuje po ceni od 2000 din. Kupovini tokena možete pristupiti na u meniju platforme “Advokati na dlanu”.

Maksimalno profesionalna usluga

Lansiranje platforme advokati na dlanu predstavlja zanimljiv korak u evoluciji srpskog pravnog sistema jer se omogućava lak i povoljan pristup pravnoj ekspertizi.

Pravo je izuzetno kompleksno i osetljivo područje i zahteva maksimalnu profesionalnost u pristupu svih onih koji se odluče da se njime bave.

“Advokati na dlanu” zato čvrsto stoje iza stava da će se maksimalno obazrivo ophoditi prema svim informacijama dobijenim od strane korisnika, privatnost je zagarantovana i u slučaju da na bilo koje pitanje nije moguće dati adekvatan odgovor tokeni će biti refundirani korisniku.

Advokati su sada na vašem dlanu!

Kao što smo rekli, platforma počinje sa radom od 29. Aprila, tako da ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nejasnoće pozivamo vas da isprobate online pravni servis i sami zaključite da li će vam odlasci na pravne konsultacije biti ikad više potrebni, ili ćete sve rešavati u hodu sa pravnom ekspertizom dostupnom 24/7.

Mitar je diplomirani socijalni radnik sa Fakulteta političkih nauka koji je sa godinama dobio duboko razumevanje socijalnih pitanja s posebnim fokusom na porodično pravo. Pored toga je stekao bogato iskustvo i detaljna saznanja iz sudske prakse u oblasti porodičnog prava.