Odricanje Odgovornosti za Advokati na dlanu

Sve informacije na ovom sajtu www.advokatinadlanu.rs objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Advokati na dlanu ne prave nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti i tačnosti ovih informacija. Svaka radnja koju preduzmete na osnovu informacija koje pronađete na ovom veb sajtu (www.advokatinadlanu.rs), je isključivo na vašu odgovornost. Advokati na dlanu nisu odgovorni za bilo kakve gubitke i/ili štete nastale u vezi sa korišćenjem našeg veb sajta.

Sa našeg veb sajta možete posetiti druge sajtove tako što ćete pratiti hiperveze ka takvim spoljnim sajtovima. Iako nastojimo da obezbedimo samo kvalitetne linkove ka korisnim i etičkim sajtovima, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom ovih sajtova. Ovi linkovi ka drugim Veb lokacijama ne podrazumevaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na ovim sajtovima. Vlasnici lokacija i sadržaj mogu da se promene bez prethodne najave i mogu da se jave pre nego što imamo mogućnost da uklonimo vezu koja je možda postala 'loša'.

Takođe imajte na umu da kada napustite naš veb sajt, druge lokacije mogu imati različite smernice privatnosti i termine koji su van naše kontrole. Molimo vas da obavezno proverite smernice privatnosti ovih lokacija, kao i njihove "Uslove korišćenja usluge" pre nego što se upustite u bilo koji posao ili otpremite bilo kakve informacije. Našu Politiku privatnosti kreirao je Generator politike privatnosti.