Imate pravno pitanje? Mi imamo odgovor!

Dobrodošli na Advokati na Dlanu – Najefikasniji pravni servis u Srbiji!

Postavite pitanje, pokrenite tužbu, sastavite ugovor - brzo, jednostavno, povoljno. Vaša pravna pomoć je samo klik daleko!
Hvala na interesovanju! Javićemo vam se uskoro.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Brzo i povoljno rešenje za Vaše pravne dileme

Bez skupih konsultacija i čekanja: Za samo 1000 RSD mesečno, naš online servis vam omogućava da brzo i jednostavno dobijete odgovor na sve vaše pravne nedoumice.
Pošaljite nam vaše pravno pitanje i opis vašeg pravnog problema, a naš tim stručnjaka će vam odgovoriti detaljno i efikasno, pružajući vam ne samo savete, već i praktične smernice.

Kako naš servis funkcioniše?

 1. Zatražite pomoć: Prvi korak je da pošaljete zahtev za pravnim savetom tako što ćete nam poslati vašu email adresu.
 2. Postanite pretplatnik: Nakon što zatražite pomoć na vašu email adresu će stići ugovor koji se potpisuje elektronski. Kada nam pošaljete potpisan primerak ugovora treba još samo da izaberete način plaćanja (mesečno ili godišnje) i time ste zvanično postali pretplatnik našeg pravnog servisa.
 3. Aktiviranje usluge: Kao naš pretplatnik imaćete pristup timu pravnih stručnjaka koji će vam u narednih 12 meseci stajati na raspolaganju. Naša usluga kroz ovaj period uključuje odgovore na 4 pravna pitanja i pokretanje 4 inicijalna akta (ugovori, tužbe, zahtevi, itd).
 4. Postavite pitanje ili pokrenite postupak: Nakon aktivacije usluge u bilo kom trenutku možete poslati pitanje ili zahtev za pokretanje postupka i naš tim će vam se javiti u najkraćem roku,
 5. Stručna analiza: Kakva god da je priroda vašeg pravnog problema naš tim će posvećeno i stručno razmotriti svaki detalj i okolnosti vašeg slučaja.
 6. Detaljni odgovori i smernice: Dobićete detaljne odgovore na vaša pitanja sa pregledom svih dostupnih opcija i obrazloženjem istih. Naš cilj je da raščistimo sve nedoumice i da vam realno i objektivno objasnimo kako stvari stoje kao i da vam damo predlog koji vodi ka najboljem rešenju.
 7. Podnošenje inicijalnog akta: Ukoliko je to neophodan sledeći korak u vašem pravnom postupku, naš tim će sastaviti i podneti: tužbu, zahtev, ugovor,žalbe ili sporazum. 
Button Text

Izvanredna ponuda: Pravna pomoć za samo 1000 dinara mesečno!

Investirajte u svoj pravni mir za samo 1,000 RSD mesečno. Naš ekskluzivni paket pruža ne samo izuzetnu vrednost, već i potpunu pravnu sigurnost:
Stručni Odgovori na Pravna Pitanja: Do 4 puta godišnje, postavite bilo koja pravna pitanja i primite detaljne, profesionalne odgovore i savete. Uštedite vreme i novac, izbegavajući česte posete advokatima.
Pravna dokumentacija po Vašoj meri: Naš tim će do 4 puta godišnje sastavljati i podnositi važne dokumente za Vas, uključujući tužbe, zahtevi, ugovori i sporazumi. Ovaj servis je ne samo praktičan, već i finansijski efikasan.
Razmotrite ovu ponudu u kontekstu uobičajenih troškova advokatskih usluga: samo jedan sat kod advokata može koštati 4,500 RSD. Naš paket, za godišnju cenu od 12,000 RSD, pruža vam četiri detaljna pravna saveta i izradu četiri pravna dokumenta. U suštini, dobijate kompletnu pravnu zaštitu za celi period od godinu dana, uz izuzetno povoljne uslove.
Fleksibilno plaćanje: Razumemo vaše finansijske potrebe i nudimo opciju plaćanja na rate - samo 1,000 RSD mesečno. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obezbedite se sa našim sveobuhvatnim pravnim paketom.

Tim stručnjaka je sada na vašem dlanu

 • Efikasnost: Naš online pristup znači brze odgovore na vaša pravna pitanja, bez nepotrebnog gubljenja vremena.
 • Povoljnost: Za 12,000 RSD godišnje dobijate stručne pravne savete i mogućnost podnošenja inicijalnih akata. Poređenja radi cena 4 sata konsultacije i pokretanje 4 inicijalna akta bi po važećoj advokatskoj tarifi bila najmanje 130,000 RSD!
 • Iskusni pravni stručnjaci: Naš tim sastoji se od iskusnih pravnika koji razumeju nijanse i kompleksnost Vaših pravnih problema.
 • Jasnoća i preciznost: Pružamo jasne i precizne savete, omogućavajući vam da razumete svoj pravni problem.