Prvi digitalni pravni servis u Srbiji

Advokati na dlanu odgovaraju na sva vaša pitanja brzo, pouzdano i povoljno.

Kako funkcioniše platforma „Advokati na dlanu“ ?

Ideja platforme Advokati na dlanu jeste da pravnu pomoć učini brzom, povoljnom i praktičnom. Zašto zakazivati konsultacije i ići do advokatskih kancelarija u doba kada sve može da se lako i praktično reši putem interneta.

Zato smo odlučili da pravnu ekspertizu učinimo lako dostupnom za sve.

Sve što treba da uradite jeste da jednostavno kupite token i pošaljete zahtev da vam naš tim eksperata odgovori na pravno pitanje ili sačini pravni dokument.

  • Odgovor na pravno pitanje: 1 token

  • Sastavljanje pravnog dokumenta: 2 tokena

  • Jedan token se kupuje po ceni od 2000 din. 

Šta podrazumeva pravno pitanje?

Jedno pravno pitanje podrazumeva celokupan pregled jednog vašeg pravnog problema. 

Jednostavno opišite šta je suština vašeg pravnog problema i za šta vam treba razjašnjenje u formu za slanje i pošaljite pitanje.

Dobićete detaljan odgovor na vaše pitanje sa pregledom svih pravnih činjenica i obrazloženjem istih. Naš cilj je da raščistimo sve nedoumice i da vam realno i objektivno objasnimo kako stvari stoje kao i da vam damo predlog koji vodi ka najboljem rešenju.

Odgovor možete da očekujete najčešće unutar 24h a najkasnije u roku od 5 radnih dana od datuma slanja zahteva pitanja.

Ukoliko vaš odgvor ne stigne u roku od 5 radnih dana ili ukoliko nismo u prilici da vam pružimo zadovoljavajuć odgovor na pitanje, token će vam biti vraćen.

Šta podrazumeva pravni akt?

Ukoliko želite da preuzmete konkretnu akciju, naš tim stručnjaka može za vas da sačini različite vrste tužbi, zahteva i ugovora.

Ako je to logičan korak u vašem pravnom postupku samo nam prosledite potrebne detalje i koji pravni dokument želite da vam naš tim sastavi.

Kada izaberete vrstu inicijalnog akta koji želite da sastavite naš tim eksperata će vas putem e-maila kontaktirati sa zahtevom da pošaljete sve potrebne informacije za sastavljanje inicijalnog akta (imena stranaka, pojedinosti o imovini i slično).

Nakon toga u najkraćem roku, najčešće za manje od 24h, a najkasinje u roku od 5 radnih dana, možete u vašem inboxu da očekujete kompletno sastavljen pravni dokument u PDF formatu. Ovaj dokument možete da podnesete sudu, notaru ili drugom pravnom ili fizičkom licu kojem želite da se obratite.

Tim stručnjaka je sada na vašem dlanu

  • Efikasnost: Naš online pristup znači brze odgovore na vaša pravna pitanja, bez nepotrebnog gubljenja vremena.
  • Povoljnost: Za samo 2000 RSD po tokenu dobijate stručne pravne savete (1 token) i mogućnost podnošenja pravnih akata(2 tokena). Poređenja radi cena advokatskih dopisa se kreću između 4-12 hiljada dinara!
  • Iskusni pravni stručnjaci: Naš tim sastoji se od iskusnih pravnika koji razumeju nijanse i kompleksnost Vaših pravnih problema.
  • Jasnoća i preciznost: Pružamo jasne i precizne savete kako bi vam razjasnili sve u vezi vašeg pravnog problema i objasnili šta treba da uradite kako bi ste ga rešili vam da razumete svoj pravni problem.